מדיניות HGR - הצהרת פרטיות

עודף התעשייה HGR, INC. מדיניות פרטיות

  1. 1. מדיניות שלנו.

    עודף INDUSTRIAL HGR, INC. (להלן: "החברה" "אנחנו" או "לנו"), במובנים ולהבין לאתר שלנו www.hgrinc.com (להלן: "האתר") "חששות משתמשים על סודיות ופרטיות ואנחנו נוקטים בכל האמצעים הסבירים על מנת להבטיח כי כל מידע שאתה נותן לנו הוא מטופל בצורה בטוחה ואחראית. בגלל הכבוד וההבנה שלנו לפרטיות שלך, פתחנו מדיניות זו המגלה את נהלי הפרטיות של החברה מתארת ​​את המידע שאנו אוספים אודותיך במהלך השימוש שלך באתר שלנו ומה להשתמש אנו עשויים לעשות במידע זה. חשוב לזכור כי באמצעות האתר שלנו, אתה מסכים לתנאים של מדיניות זו. בגלל הטכנולוגיה בתחום זה מתרחב ושיפור בקצב כה מהיר, אנו מציעים שתעיין למדיניות זו על בסיס קבוע כפי שהוא עשוי לשנות, בכל עת על פי שיקול דעתה הבלעדי של החברה, על מנת לאפשר לנו לנצל כל התקדמות טכנולוגית או למטרות עסקיות או מסיבות משפטיות.

  2. 2. מידע שאנו עשויים לאסוף.

    אנו אוספים את המידע שלך באזורים שונים של האתר שלנו. המידע המדויק שנאסף משתנה בהתאם לאזורי ofour האתר שבו אתה משתמש. אנו אוספים את כל הפרטים שאתה חושף מרצונך במהלך השימוש באתר שלנו או להפוך משתמש רשום באתר שלנו. בעתיד, ייתכן שנדרוש מידע נוסף בנוגע מוכתב על ידי הטבע הצטבר שירותים שאנו עשויים להציע. במהלך השימוש באתר שלנו, אנו עוקבים אחר מידע מסוים באופן אוטומטי עלייך. מידע זה כולל את כתובת האתר שאתה פשוט הגעת (אם URL זה באתר שלנו או לא), אשר URL שאתה הולך הבא (אם URL זה באתר שלנו או לא), באיזה דפדפן אתה משתמש, ואת פרוטוקול האינטרנט שלך (כתובת ה - IP. אתרים רבים באופן אוטומטי לאסוף מידע זה. בנוסף, אנו עשויים להחליט להשתמש עוגיות בדפים מסוימים ofour האתר. עוגיות יכולות לעזור לנו לספק מידע אשר מיועד לאינטרסים שלך. עוגיות מאוחסנות בכונן הקשיח, לא באתר שלנו. רוב העוגיות "Cookies הזמני", כלומר הם נמחקים באופן אוטומטי בסוף הפגישה.

  3. 3. השימוש שלנו במידע שלך.

    אנו פנימיים להשתמש במידע זיהוי אישי כדי לשפר את השירותים שלנו, לנתח סטטיסטית שימוש באתר, על מנת לשפר את התוכן שלנו, כדי להתאים אישית את התוכן של האתר שלנו ופריסה למטרות שירות לקוחות אחרות. אנו מאמינים שימושים אלה מאפשרים לנו לשפר את האתר שלנו להתאים טוב יותר את זה כדי לענות על הצרכים של המשתמשים שלנו. חברה רשאית להשתמש בכל וכל מידע אישי מזהה וכל קלט או מידע המועברת על ידי המשתמש בכל מחלוקת, משפטי או אחר, שעולה בין החברה לבין המשתמש, ללא קשר לשאלה האם המחלוקת נובעת השימוש של המשתמש באתר החברה. אנו גם משתמשים במידע אישי כדי לספק את המידע הזה, במקרים מסוימים, הוא ממוקד לאינטרסים שלך, כגון הודעות דואר אלקטרוני פרסומי. אם תספק לנו את כתובת הדואר האלקטרוני שלך, אתה עשוי לקבל דואר אלקטרוני תקופתי מאיתנו שירותי המודיע, מידע על מוצרים, אירועי קידום מכירות, או עדכונים לאתר שלנו. אם אינך מעוניין לקבל דיוור כזה, אנא שלח לנו הודעת דואר אלקטרוני help@hgrinc.comindicating~~V כתובת הדואר האלקטרוני שלך.

  4. 4. הגילוי שלנו של המידע שלך.

    אנחנו לא מוכרים, להשאיל או להשכיר כל מידע זיהוי אישי אודותיך לצד שלישי כלשהו מחוץ לחברה, שותפיה, חברות בנות, סוכנים מורשים, חברות וגופים הקשורים הפעלה אחרות. אנחנו רק לחשוף את המידע לצדדים שלישיים כאשר הוא נחוץ באופן סביר על מנת לאפשר לנו לבצע את השירותים שלנו ולספק מידע, מוצרים ושירותים לך. אנו משתפים פעולה עם כל חוקרת אכיפת החוק ועם כל הצדדים שלישיים לאכוף, זכויותיהם של אחרים וכל וכל חוק הפדרלי, מדינה או רשות מקומית או תקנה. אנחנו יכולים (ואתה מאשרים לנו) כל מידע לחשוף עליך אכיפת החוק או גורמים ממשלתיים אחרים, לרבות כל פקידי ממשלה, כפי שאנו, על פי שיקול דעתנו הבלעדית, מאמינים נחוצים או מתאים. למרבה הצער, בשל סביבת הרגולציה הקיימת, אנחנו לא יכולים להבטיח שכל התקשורת הפרטית שלך ומידע אישי מזהה אחר לעולם לא ייחשפו בדרכים לא תיארו אחרת במדיניות פרטיות זו. על ידי ofexample דרך (ללא להגביל את האמור לעיל), צדדים שלישיים עשויים שלא כדין ליירט או לגשת לקבצים, שידורים או תקשורת פרטית. לכן, למרות שאנו משתמשים באמצעים סבירים כדי להגן על הפרטיות שלך, אנחנו לא מבטיחים, ואתה לא צריך לצפות, שתקשורת המידע או פרטי המאפשר זיהוי האישי שלך תמיד תישאר פרטית.

  5. 5. אספנים צד השלישי של מידע.

    המדיניות שלנו מתייחסת רק לשימוש וגילוי של מידע שאנו אוספים ממך. שלאתה ​​לחשוף את המידע שלך לצד שלישי, אם ספקי שירות, מפרסמים או באתרים אחרים ברחבי האינטרנט, כללים שונים עשויים לחול על השימוש או הגילוי שלהם של המידע האישי שלך לחשוף אותם במידה. ספקי שירות הצד שלישי, מפרסמים ומפעילי אתרי אחרים לדבוק במנהגיהם פרטיות ומדיניות. כי אנחנו לא שולטים במדיניות הפרטיות של צדדים שלישיים, אתה כפוף למנהגי הפרטיות והמדיניות של הצד השלישי. אנחנו לא עושים כל מצג או אחריות, כיצד גורמי צד שלישיים אלו עשויים להשתמש במידע שלך.

  6. 6. יצירת קשר עם האתר.

    אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו, או הפרקטיקות שלנו לגבי האתר שלנו, אתה יכול דואר אלקטרוני help@hgrinc.com.

תאריך אפקטיבי: יוני 05, 2018

HGR תעשייתי עודף ("אותנו", "אנחנו", או "שלנו") מפעילה את https://hgrinc.com האתר ("שירות").

דף זה מודיע לך על המדיניות שלנו לגבי איסוף, שימוש וגילוי של נתונים אישיים כאשר אתה משתמש בשירות שלנו ובחירות שקשורות לנתונים אלה.

אנו משתמשים בנתונים שלך כדי לספק ולשפר את השירות. בשימוש בשירות, אתה מסכים לאיסוף המידע ולהשתמש בו בהתאם למדיניות זו. אלא אם כן מוגדר אחרת במדיניות פרטיות זו, למונחים המשמשים במדיניות פרטיות זו יש את אותם משמעויות כמו בתנאים וההגבלות שלנו, הזמינים בכתובת https://hgrinc.com

הגדרות

  • שֵׁרוּתהשירות הוא https://hgrinc.com האתר מופעל על ידי עודף תעשייתי HGR
  • מידע אישינתונים אישיים פירושו נתונים על אדם חי שניתן לזהותו מאותם נתונים (או מאלה וממידע אחר, המצויים בידינו או עשויים להיות ברשותנו).
  • נתוני שימושנתוני שימוש הם נתונים שנאספים באופן אוטומטי שנוצרו כתוצאה משימוש בשירות או מתשתית השירות עצמה (לדוגמה, משך ביקור בדף).
  • עוגיותקובצי Cookie הם נתונים קטנים המאוחסנים במכשיר שלך (מחשב או מכשיר נייד).
  • בקר נתוניםמבקר נתונים פירושו האדם הטבעי או המשפטי אשר (לבד או במשותף או במשותף עם אנשים אחרים) קובע את המטרות של אשר ואת האופן שבו כל מידע אישי הם, או הם צריכים להיות מעובד.

    לצורך מדיניות פרטיות זו, אנו משמשים כבקר נתונים של הנתונים האישיים שלך.

  • מעבדי נתונים (או ספקי שירות)מעבד נתונים (או ספק שירות) פירושו כל אדם טבעי או משפטי המעבד את הנתונים מטעם בקר הנתונים.

    אנו עשויים להשתמש בשירותים של ספקי שירות שונים כדי לעבד את הנתונים בצורה יעילה יותר.

  • נושא נתונים (או משתמש)נושא הנתונים הוא כל אדם חי המשתמש בשירותינו והוא נושא נתונים אישיים.

איסוף מידע ושימוש בו

אנו אוספים מספר סוגים שונים של מידע למטרות שונות כדי לספק ולשפר את השירות שלנו אליך.

סוגי נתונים שנאספו

מידע אישי

בעת השימוש בשירות שלנו, אנו עשויים לבקש ממך לספק לנו פרטים אישיים מזהים שניתן להשתמש בהם ליצירת קשר או לזהות אותך ("נתונים אישיים"). מידע המאפשר זיהוי אישי עשוי לכלול, אך אינו מוגבל ל:

  • כתובת דוא"ל
  • שם פרטי ושם משפחה
  • מספר טלפון
  • כתובת, מדינה, מחוז, מיקוד / עיר, עיר
  • עוגיות ונתוני שימוש

אנו עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך כדי ליצור עמך קשר עם עלונים, חומרי שיווק או קידום מכירות ומידע אחר שעשוי לעניין אותך. אתה יכול לבטל את קבלת כל, או את כל, של הודעות אלה מאיתנו על ידי ביצוע הקישור לבטל את המנוי או הוראות המסופקים בכל דוא"ל שנשלח או על ידי יצירת קשר איתנו.

נתוני שימוש

כמו כן, אנו עשויים לאסוף מידע על אופן הגישה והשימוש בשירות ("נתוני שימוש"). נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט של המחשב שלך (כגון כתובת IP), סוג הדפדפן, גרסת הדפדפן, דפי השירות שלנו שבהם אתה מבקר, השעה והתאריך של הביקור שלך, הזמן המושקע באותם דפים, ייחודיים מזהי מכשיר ונתוני אבחון אחרים.

נתוני מיקום

אנו עשויים להשתמש במידע על המיקום שלך ולאחסן אותו אם אתה נותן לנו הרשאה לעשות זאת ("נתוני מיקום"). אנו משתמשים בנתונים אלה כדי לספק תכונות של השירות שלנו, כדי לשפר ולהתאים אישית את השירות שלנו.

תוכל להפעיל או להשבית שירותי מיקום כאשר אתה משתמש בשירות שלנו בכל עת, דרך הגדרות המכשיר שלך.

נתוני מעקב ועוגיות

אנו משתמשים בקובצי cookie ובטכנולוגיות מעקב דומות כדי לעקוב אחר הפעילות בשירות שלנו ומחזיקים במידע מסוים.

קובצי Cookie הם קבצים עם כמות קטנה של נתונים, אשר עשויים לכלול מזהה ייחודי אנונימי. קובצי Cookie נשלחים לדפדפן שלך מאתר אינטרנט ומאוחסנים במכשיר שלך. טכנולוגיות מעקב המשמשות גם הן אלומות, תגים וסקריפטים לאיסוף ולעקוב אחר מידע וכדי לשפר ולנתח את השירות שלנו.

תוכל להורות לדפדפן שלך לסרב לכל קובצי ה- Cookie או לציין מתי קובץ cookie נשלח. עם זאת, אם אינך מקבל קובצי cookie, ייתכן שלא תוכל להשתמש בחלקים של השירות שלנו.

דוגמאות לקובצי cookie שאנו משתמשים בהם:

  • עוגיות מושב. אנו משתמשים בקובצי Cookie להפעלת השירות שלנו.
  • עוגיות מועדפות. אנו משתמשים בקובצי Cookie מועדפים כדי לזכור את ההעדפות שלך ואת ההגדרות השונות.
  • עוגיות אבטחה. אנו משתמשים בקובצי אבטחה למטרות אבטחה.

שימוש בנתונים

HGR עודף תעשייתי משתמש בנתונים שנאספו למטרות שונות:

  • כדי לספק ולשמור על השירות שלנו
  • כדי להודיע ​​לך על שינויים בשירות שלנו
  • כדי לאפשר לך להשתתף בתכונות אינטראקטיביות של השירות שלנו כאשר אתה בוחר לעשות זאת
  • כדי לספק תמיכת לקוחות
  • כדי לאסוף ניתוח או מידע בעל ערך כדי שנוכל לשפר את השירות שלנו
  • כדי לפקח על השימוש בשירות שלנו
  • כדי לזהות, למנוע ולטפל בבעיות טכניות
  • כדי לספק לך חדשות, מבצעים מיוחדים ומידע כללי על מוצרים, שירותים ואירועים אחרים שאנו מציעים, הדומים לאלה שכבר רכשת או שאלת עליהם, אלא אם בחרת שלא לקבל מידע זה

בסיס משפטי לעיבוד נתונים אישיים תחת תקנה כללית להגנה על נתונים (GDPR)

אם אתה מהאזור הכלכלי האירופי (EEA), הבסיס המשפטי של HGR עודף חוקי לאיסוף ושימוש במידע האישי המתואר במדיניות פרטיות זו תלוי בנתונים האישיים שאנו אוספים ובהקשר הספציפי שבו אנו אוספים אותו.

עודף תעשייתי של HGR עשוי לעבד את הנתונים האישיים שלך מפני:

  • אנחנו צריכים לעשות איתך חוזה
  • נתת לנו רשות לעשות זאת
  • העיבוד הוא האינטרסים הלגיטימיים שלנו וזה לא דוחה את הזכויות שלך
  • לקיים את החוק

שימור נתונים

HGR עודף תעשייתי ישמור את הנתונים האישיים שלך רק כל עוד יש צורך למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו. אנו נשמור את הנתונים האישיים שלך ונשתמש בהם במידה הנדרשת כדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו (לדוגמה, אם אנו נדרשים לשמור את הנתונים שלך בהתאם לחוקים הרלוונטיים), לפתור סכסוכים ולאכוף את ההסכמים והמדיניות המשפטית שלנו.

עודף תעשייתי HGR ישמור גם נתוני שימוש למטרות ניתוח פנימי. נתוני השימוש נשמרים בדרך כלל לתקופת זמן קצרה יותר, למעט כאשר נתונים אלה משמשים לחיזוק האבטחה או לשיפור הפונקציונליות של השירות שלנו, או שאנו מחויבים מבחינה משפטית לשמור נתונים אלה לתקופות זמן ארוכות יותר.

העברת נתונים

המידע שלך, כולל נתונים אישיים, עשוי להיות מועבר אל ומתחזק על מחשבים הממוקמים מחוץ למדינה, למחוז, למדינה או לסמכות שיפוטית אחרת שבה חוקי הגנת הנתונים עשויים להיות שונים מאלה שבסמכות השיפוט שלך.

אם אתה נמצא מחוץ לארצות הברית ובחר לספק לנו מידע, שים לב שאנו מעבירים את הנתונים, כולל נתונים אישיים, לארצות הברית ומעבדים אותה.

הסכמתך למדיניות פרטיות זו ואחריה הגשתך של מידע זה מייצגת את הסכמתך להעברה זו.

HGR תעשייתי עודף ינקוט את כל הצעדים הנדרשים באופן סביר על מנת להבטיח כי הנתונים שלך מטופל באופן מאובטח ובהתאם למדיניות פרטיות זו ולא העברת הנתונים האישיים שלך יתקיים לארגון או למדינה, אלא אם כן ישנם בקרות נאותות כולל אבטחה של הנתונים שלך ומידע אישי אחר.

גילוי נתונים

גילוי לאכיפת החוק

בנסיבות מסוימות, ייתכן שתידרש עודף תעשייתי של HGR לחשוף את הנתונים האישיים שלך אם נדרש לעשות זאת על פי חוק או בתגובה לבקשות חוקיות של רשויות ציבוריות (כגון בית משפט או רשות ממשלתית).

דרישות משפטיות

HGR תעשייתי עודף עשוי לחשוף את הנתונים האישיים שלך מתוך אמונה בתום לב כי פעולה זו נחוצה כדי:

  • כדי לעמוד בהתחייבות משפטית
  • להגן ולהגן על זכויות או רכוש של עודף תעשייתי HGR
  • כדי למנוע או לחקור את העיוול האפשרי בקשר לשירות
  • כדי להגן על הבטיחות האישית של משתמשי השירות או הציבור
  • כדי להגן מפני אחריות משפטית

אבטחת נתונים

האבטחה של הנתונים שלך חשובה לנו, אבל זכור כי אין שיטה של ​​שידור דרך האינטרנט, או שיטת אחסון אלקטרוניים הוא 100% מאובטח. בעוד אנו שואפים להשתמש באמצעים מקובלים מבחינה מסחרית כדי להגן על הנתונים האישיים שלך, אנחנו לא יכולים להבטיח את הביטחון המוחלט שלה.

"אל תעקוב אחר" אותות על פי חוק הגנת הפרטיות המקוונת של קליפורניה (CalOPPA)

אנו לא תומכים ב- Do not Track ("DNT"). אל תעקוב אחר היא העדפה שאתה יכול להגדיר בדפדפן האינטרנט שלך להודיע ​​אתרים שאתה לא רוצה להיות במעקב.

ניתן להפעיל או להשבית אל תעקוב אחר על ידי ביקור בדף 'העדפות' או 'הגדרות' של דפדפן האינטרנט שלך.

זכויות ההגנה על נתונים תחת תקנה כללית להגנה על נתונים (GDPR)

אם אתה תושב האזור הכלכלי האירופי (EEA), יש לך זכויות מסוימות להגנה על נתונים. HGR תעשייתי עודף שואפת לנקוט צעדים סבירים כדי לאפשר לך לתקן, לתקן, למחוק או להגביל את השימוש בנתונים האישיים שלך.

אם ברצונכם לקבל מידע אישי לגבינו, ואם ברצונכם להסיר אותו מהמערכות שלנו, אנא צרו עמנו קשר.

בנסיבות מסוימות, יש לך את הזכויות הבאות להגנה על נתונים:

  • הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שיש לנו עליך. כאשר הדבר מתאפשר, תוכל לגשת, לעדכן או לבקש למחוק את הנתונים האישיים שלך ישירות בקטע הגדרות החשבון. אם אינך מצליח לבצע פעולות אלה בעצמך, צור איתנו קשר כדי לסייע לך.
  • זכות התיקון. יש לך את הזכות לקבל את המידע שלך לתקן אם מידע זה אינו מדויק או לא שלם.
  • הזכות להתנגד. יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד הנתונים האישיים שלך.
  • זכות ההגבלה. יש לך את הזכות לבקש מאיתנו להגביל את עיבוד המידע האישי שלך.
  • הזכות לניידות נתונים. יש לך את הזכות להיות מסופק עם עותק של המידע שיש לנו על אותך בפורמט מובנה, המכונה לקריאה נפוץ.
  • הזכות לסגת הסכמה. כמו כן, יש לך זכות לבטל את הסכמתך בכל עת שבו עודף תעשייתי של HGR הסתמך על הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך.

לידיעתך, אנו עשויים לבקש ממך לאמת את זהותך לפני שתגיב לבקשות כאלו.

יש לך זכות להתלונן בפני רשות להגנת נתונים על האוסף והשימוש בנתונים האישיים שלך. לקבלת מידע נוסף, פנה לרשות המקומית להגנת נתונים באזור הכלכלי האירופי (EEA).

ספקי שירות

אנו עשויים להעסיק חברות צד שלישי ואנשים פרטיים כדי להקל על השירות שלנו ("ספקי השירות"), לספק את השירות בשמנו, לבצע שירותים הקשורים לשירות או לסייע לנו בניתוח אופן השימוש בשירות שלנו.

לצדדים שלישיים אלה יש גישה לנתונים האישיים שלך רק כדי לבצע את המשימות האלה בשמנו ומחויבים לא לגלות או להשתמש בה לכל מטרה אחרת.

Analytics

אנו עשויים להשתמש ספקי שירות של צד שלישי כדי לפקח ולנתח את השימוש בשירות שלנו.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics הוא שירות לניתוח פעילויות אינטרנט שמציע Google, שעוקב אחר התנועה באתר ומדווח עליו. Google משתמשת בנתונים שנאספו כדי לעקוב אחר השימוש בשירות שלנו ולפקח עליו. נתונים אלה משותפים לשירותי Google אחרים. Google עשויה להשתמש בנתונים שנאספו כדי להתאים אישית את המודעות של רשת הפרסום שלה.

    תוכל לבטל את הצטרפותך לשירות שלך ב- Google Analytics על ידי התקנת התוסף לדפדפן לביטול שליחת מידע ל- Google Analytics. התוסף מונע מ- Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js ו- dc.js) לשתף מידע עם Google Analytics על פעילות הביקורים.

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Google, בקר בדף הפרטיות והתנאים של Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

שיווק מחדש התנהגותי

HGR תעשייתי עודף משתמש בשירותי שיווק מחדש כדי לפרסם באתרי אינטרנט של צד שלישי לאחר ביקורך השירות שלנו. אנו וספקי צד שלישי שלנו משתמשים בקובצי cookie כדי ליידע, לבצע אופטימיזציה ולשרת מודעות בהתבסס על הביקורים הקודמים שלך בשירות שלנו.

  • Google AdWordsשירות השיווק מחדש של Google AdWords מסופק על ידי Google Inc.

    תוכל לבטל את הצטרפותך ל- Google Analytics עבור פרסום לתצוגה ולהתאים אישית את המודעות של רשת המדיה של Google על ידי ביקור בדף 'הגדרות מודעות Google': http://www.google.com/settings/ads

    Google ממליצה גם להתקין את התוסף לדפדפן ביטול ההסכמה של Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - עבור דפדפן האינטרנט שלך. התוסף לדפדפן לביטול שליחת מידע של Google Analytics מספק למבקרים את היכולת למנוע את איסוף הנתונים והשימוש בהם על ידי Google Analytics.

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Google, בקר בדף הפרטיות והתנאים של Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • שיווק מחדש של מודעות בינגשירות השיווק מחדש של מודעות בינג מסופק על-ידי Microsoft Inc.

    תוכל לבטל את הצטרפותך לשיווק מחדש של מודעות בינג על ידי ביקור בכתובת הבאה: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

    באפשרותך ללמוד עוד על נוהלי הפרטיות ומדיניות הפרטיות של Microsoft על-ידי ביקור בדף מדיניות הפרטיות שלה: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

  • Twitterשירות השיווק מחדש של Twitter מסופק על ידי Twitter Inc.

    תוכל לבטל את הצטרפותך למודעות המבוססות על תחומי עניין של Twitter על ידי ביצוע ההנחיות הבאות: https://support.twitter.com/articles/20170405

    תוכל לקבל מידע נוסף על נוהלי הפרטיות והמדיניות של Twitter על ידי ביקור בדף מדיניות הפרטיות: https://twitter.com/privacy

  • Facebook שירות השיווק מחדש של Facebook מסופק על ידי Facebook Inc.

    למידע נוסף על פרסום מבוסס עניין מ- Facebook, בקר בדף זה: https://www.facebook.com/help/164968693837950

    כדי לבטל את הצטרפותך למודעות המבוססות על עניין של Facebook, פעל לפי ההנחיות הבאות מ- Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

    פייסבוק מקיימת את עקרונות הרגולציה העצמית עבור פרסום התנהגותי מקוון שהוקמה על ידי ברית הפרסום הדיגיטלית. אתה יכול גם לבטל את הצטרפותו של פייסבוק וחברות אחרות המשתתפות דרך הברית פרסום דיגיטלי בארה"ב http://www.aboutads.info/choices/, הברית הפרסום הדיגיטלי של קנדה בקנדה http://youradchoices.ca/ או הברית האירופית אינטראקטיבית פרסום דיגיטלי באירופה http://www.youronlinechoices.eu/, או לבטל את הצטרפותך באמצעות הגדרות המכשיר הנייד שלך.

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Facebook, בקר במדיניות הנתונים של Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

  • PinterestPinterest שירות שיווק מחדש מסופק על ידי Pinterest בע"מ

    תוכל לבטל את הצטרפותך למודעות המבוססות על תחומי עניין של Pinterest, על ידי הפעלת הפונקציונליות "אל תעקוב" אחר דפדפן האינטרנט או על ידי ביצוע ההוראות של Pinterest: http://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-data

    למידע נוסף על נוהלי הפרטיות והמדיניות של Pinterest על-ידי ביקור בדף מדיניות הפרטיות שלנו: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

  • AdRollשירות שיווק מחדש של AdRoll מסופק על ידי סמנטיק סוכר, Inc

    תוכל לבטל את הצטרפותך לשיווק מחדש של AdRoll על ידי ביקור בדף העדפות הפרסום של AdRoll: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של AdRoll, בקר בדף האינטרנט של מדיניות הפרטיות של AdRoll: http://www.adroll.com/about/privacy

  • קהל מושלםשירות שיווק מחדש של קהל מושלם מסופק על ידי NowSpots Inc.

    תוכל לבטל את הצטרפותך לשיווק מחדש של קהל מושלם על ידי ביקור בדפים אלה: ביטול הצטרפות לפלטפורמה (http://pixel.prfct.co/coo) וביטול פרטנר (http://ib.adnxs.com/optout).

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של קהל מושלם, בקר בדף האינטרנט של מדיניות הפרטיות המושלמת & ביטול הצטרפות: https://www.perfectaudience.com/privacy/index.html

  • AppNexusשירות שיווק מחדש של AppNexus מסופק על ידי AppNexus Inc.

    תוכל לבטל את הצטרפותך לשיווק מחדש של AppNexus על ידי ביקור בדף האינטרנט פרטיות ופלטפורמה של AppNexus: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של AppNexus, בקר בדף האינטרנט של מדיניות הפרטיות של פלטפורמת AppNexus: http://www.appnexus.com/platform-policy/

קישורים לאתרים אחרים

השירות שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים שאינם מופעלים על ידינו. אם תלחץ על קישור של צד שלישי, תועבר לאתר של צד שלישי זה. מומלץ מאוד לעיין במדיניות הפרטיות של כל אתר שבו אתה מבקר.

אין לנו כל שליטה על התוכן, מדיניות הפרטיות או הפרקטיקות של אתרים או שירותים של צד שלישי.

פרטיות ילדים

השירות שלנו אינו פונה לאף אחד מתחת לגיל 18 ("ילדים").

אנו לא אוספים ביודעין מידע המאפשר זיהוי אישי מאנשים מתחת לגיל 18. אם אתה הורה או אפוטרופוס ואתה מודע לכך שהילד שלך סיפק לנו נתונים אישיים, צור איתנו קשר. אם נודע לנו שאספנו נתונים אישיים מילדים ללא אימות הסכמת ההורים, אנו נוקטים צעדים להסרת המידע מהשרתים שלנו.

שינויים במדיניות פרטיות זו

אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות שלנו מעת לעת. אנו נודיע לך על כל שינוי על ידי פרסום מדיניות הפרטיות החדשה בדף זה.

אנו נודיע לך באמצעות דוא"ל ו / או הודעה בולטת על השירות שלנו, לפני שהשינוי ייכנס לתוקף ועדכן את "התאריך האפקטיבי" בחלק העליון של מדיניות פרטיות זו.

מומלץ לעיין במדיניות פרטיות זו מעת לעת עבור כל שינוי. שינויים במדיניות פרטיות זו יעילים כאשר הם מפורסמים בדף זה.

צור קשר

אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו, צור איתנו קשר:

  • בדוא"ל: marketing@hgrinc.com
  • לפי מספר הטלפון: 216-486-4567
  • בדואר: 20001 Euclid Ave, Euclid, Ohio 44117 c / o מחלקת השיווק

איש קשר (שם של נציג מכירות)








השם שלך*
כתובת הדוא"ל שלך*
אשר את כתובת הדואר האלקטרוני שלך*
מספר הטלפון שלך
שם החברה
מספר פריט
ההודעה שלך*

איש קשר (שם של נציג מכירות)








השם שלך*
כתובת הדוא"ל שלך*
אשר את כתובת הדואר האלקטרוני שלך*
מספר הטלפון שלך
שם החברה
מספר פריט
ההודעה שלך*