מדיניות HGR - הצהרת פרטיות

עודף התעשייה HGR, INC. מדיניות פרטיות

  1. 1. מדיניות שלנו.

    עודף INDUSTRIAL HGR, INC. (להלן: "החברה" "אנחנו" או "לנו"), במובנים ולהבין לאתר שלנו www.hgrinc.com (להלן: "האתר") "חששות משתמשים על סודיות ופרטיות ואנחנו נוקטים בכל האמצעים הסבירים על מנת להבטיח כי כל מידע שאתה נותן לנו הוא מטופל בצורה בטוחה ואחראית. בגלל הכבוד וההבנה שלנו לפרטיות שלך, פתחנו מדיניות זו המגלה את נהלי הפרטיות של החברה מתארת ​​את המידע שאנו אוספים אודותיך במהלך השימוש שלך באתר שלנו ומה להשתמש אנו עשויים לעשות במידע זה. חשוב לזכור כי באמצעות האתר שלנו, אתה מסכים לתנאים של מדיניות זו. בגלל הטכנולוגיה בתחום זה מתרחב ושיפור בקצב כה מהיר, אנו מציעים שתעיין למדיניות זו על בסיס קבוע כפי שהוא עשוי לשנות, בכל עת על פי שיקול דעתה הבלעדי של החברה, על מנת לאפשר לנו לנצל כל התקדמות טכנולוגית או למטרות עסקיות או מסיבות משפטיות.

  2. 2. מידע שאנו עשויים לאסוף.

    אנו אוספים את המידע שלך באזורים שונים של האתר שלנו. המידע המדויק שנאסף משתנה בהתאם לאזורי ofour האתר שבו אתה משתמש. אנו אוספים את כל הפרטים שאתה חושף מרצונך במהלך השימוש באתר שלנו או להפוך משתמש רשום באתר שלנו. בעתיד, ייתכן שנדרוש מידע נוסף בנוגע מוכתב על ידי הטבע הצטבר שירותים שאנו עשויים להציע. במהלך השימוש באתר שלנו, אנו עוקבים אחר מידע מסוים באופן אוטומטי עלייך. מידע זה כולל את כתובת האתר שאתה פשוט הגעת (אם URL זה באתר שלנו או לא), אשר URL שאתה הולך הבא (אם URL זה באתר שלנו או לא), באיזה דפדפן אתה משתמש, ואת פרוטוקול האינטרנט שלך (כתובת ה - IP. אתרים רבים באופן אוטומטי לאסוף מידע זה. בנוסף, אנו עשויים להחליט להשתמש עוגיות בדפים מסוימים ofour האתר. עוגיות יכולות לעזור לנו לספק מידע אשר מיועד לאינטרסים שלך. עוגיות מאוחסנות בכונן הקשיח, לא באתר שלנו. רוב העוגיות "Cookies הזמני", כלומר הם נמחקים באופן אוטומטי בסוף הפגישה.

  3. 3. השימוש שלנו במידע שלך.

    אנו פנימיים להשתמש במידע זיהוי אישי כדי לשפר את השירותים שלנו, לנתח סטטיסטית שימוש באתר, על מנת לשפר את התוכן שלנו, כדי להתאים אישית את התוכן של האתר שלנו ופריסה למטרות שירות לקוחות אחרות. אנו מאמינים שימושים אלה מאפשרים לנו לשפר את האתר שלנו להתאים טוב יותר את זה כדי לענות על הצרכים של המשתמשים שלנו. חברה רשאית להשתמש בכל וכל מידע אישי מזהה וכל קלט או מידע המועברת על ידי המשתמש בכל מחלוקת, משפטי או אחר, שעולה בין החברה לבין המשתמש, ללא קשר לשאלה האם המחלוקת נובעת השימוש של המשתמש באתר החברה. אנו גם משתמשים במידע אישי כדי לספק את המידע הזה, במקרים מסוימים, הוא ממוקד לאינטרסים שלך, כגון הודעות דואר אלקטרוני פרסומי. אם תספק לנו את כתובת הדואר האלקטרוני שלך, אתה עשוי לקבל דואר אלקטרוני תקופתי מאיתנו שירותי המודיע, מידע על מוצרים, אירועי קידום מכירות, או עדכונים לאתר שלנו. אם אינך מעוניין לקבל דיוור כזה, אנא שלח לנו הודעת דואר אלקטרוני help@hgrinc.comindicating~~V כתובת הדואר האלקטרוני שלך.

  4. 4. הגילוי שלנו של המידע שלך.

    אנחנו לא מוכרים, להשאיל או להשכיר כל מידע זיהוי אישי אודותיך לצד שלישי כלשהו מחוץ לחברה, שותפיה, חברות בנות, סוכנים מורשים, חברות וגופים הקשורים הפעלה אחרות. אנחנו רק לחשוף את המידע לצדדים שלישיים כאשר הוא נחוץ באופן סביר על מנת לאפשר לנו לבצע את השירותים שלנו ולספק מידע, מוצרים ושירותים לך. אנו משתפים פעולה עם כל חוקרת אכיפת החוק ועם כל הצדדים שלישיים לאכוף, זכויותיהם של אחרים וכל וכל חוק הפדרלי, מדינה או רשות מקומית או תקנה. אנחנו יכולים (ואתה מאשרים לנו) כל מידע לחשוף עליך אכיפת החוק או גורמים ממשלתיים אחרים, לרבות כל פקידי ממשלה, כפי שאנו, על פי שיקול דעתנו הבלעדית, מאמינים נחוצים או מתאים. למרבה הצער, בשל סביבת הרגולציה הקיימת, אנחנו לא יכולים להבטיח שכל התקשורת הפרטית שלך ומידע אישי מזהה אחר לעולם לא ייחשפו בדרכים לא תיארו אחרת במדיניות פרטיות זו. על ידי ofexample דרך (ללא להגביל את האמור לעיל), צדדים שלישיים עשויים שלא כדין ליירט או לגשת לקבצים, שידורים או תקשורת פרטית. לכן, למרות שאנו משתמשים באמצעים סבירים כדי להגן על הפרטיות שלך, אנחנו לא מבטיחים, ואתה לא צריך לצפות, שתקשורת המידע או פרטי המאפשר זיהוי האישי שלך תמיד תישאר פרטית.

  5. 5. אספנים צד השלישי של מידע.

    המדיניות שלנו מתייחסת רק לשימוש וגילוי של מידע שאנו אוספים ממך. שלאתה ​​לחשוף את המידע שלך לצד שלישי, אם ספקי שירות, מפרסמים או באתרים אחרים ברחבי האינטרנט, כללים שונים עשויים לחול על השימוש או הגילוי שלהם של המידע האישי שלך לחשוף אותם במידה. ספקי שירות הצד שלישי, מפרסמים ומפעילי אתרי אחרים לדבוק במנהגיהם פרטיות ומדיניות. כי אנחנו לא שולטים במדיניות הפרטיות של צדדים שלישיים, אתה כפוף למנהגי הפרטיות והמדיניות של הצד השלישי. אנחנו לא עושים כל מצג או אחריות, כיצד גורמי צד שלישיים אלו עשויים להשתמש במידע שלך.

  6. 6. יצירת קשר עם האתר.

    אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו, או הפרקטיקות שלנו לגבי האתר שלנו, אתה יכול דואר אלקטרוני help@hgrinc.com.

     

 

Effective date: June 05, 2018

HGR Industrial Surplus (“us”, “we”, or “our”) operates the https://hgrinc.com website (the “Service”).

דף זה מודיע לך על המדיניות שלנו לגבי איסוף, שימוש וגילוי של נתונים אישיים כאשר אתה משתמש בשירות שלנו ובחירות שקשורות לנתונים אלה.

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from https://hgrinc.com

הגדרות

  • שֵׁרוּתService is the https://hgrinc.com website operated by HGR Industrial Surplus
  • מידע אישינתונים אישיים פירושו נתונים על אדם חי שניתן לזהותו מאותם נתונים (או מאלה וממידע אחר, המצויים בידינו או עשויים להיות ברשותנו).
  • נתוני שימושנתוני שימוש הם נתונים שנאספים באופן אוטומטי שנוצרו כתוצאה משימוש בשירות או מתשתית השירות עצמה (לדוגמה, משך ביקור בדף).
  • עוגיותקובצי Cookie הם נתונים קטנים המאוחסנים במכשיר שלך (מחשב או מכשיר נייד).
  • בקר נתוניםData Controller means the natural or legal person who (either alone or jointly or in common with other persons) determines the purposes for which and the manner in which any personal information are, or are to be, processed.

    For the purpose of this Privacy Policy, we are a Data Controller of your Personal Data.

  • Data Processors (or Service Providers)Data Processor (or Service Provider) means any natural or legal person who processes the data on behalf of the Data Controller.

    We may use the services of various Service Providers in order to process your data more effectively.

  • Data Subject (or User)Data Subject is any living individual who is using our Service and is the subject of Personal Data.

Information Collection and Use

אנו אוספים מספר סוגים שונים של מידע למטרות שונות כדי לספק ולשפר את השירות שלנו אליך.

סוגי נתונים שנאספו

מידע אישי

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you (“Personal Data”). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

  • כתובת דוא"ל
  • שם פרטי ושם משפחה
  • מספר טלפון
  • כתובת, מדינה, מחוז, מיקוד / עיר, עיר
  • עוגיות ונתוני שימוש

We may use your Personal Data to contact you with newsletters, marketing or promotional materials and other information that may be of interest to you. You may opt out of receiving any, or all, of these communications from us by following the unsubscribe link or instructions provided in any email we send or by contacting us.

נתוני שימוש

We may also collect information how the Service is accessed and used (“Usage Data”). This Usage Data may include information such as your computer’s Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.

Location Data

We may use and store information about your location if you give us permission to do so (“Location Data”). We use this data to provide features of our Service, to improve and customize our Service.

You can enable or disable location services when you use our Service at any time, through your device settings.

נתוני מעקב ועוגיות

אנו משתמשים בקובצי cookie ובטכנולוגיות מעקב דומות כדי לעקוב אחר הפעילות בשירות שלנו ומחזיקים במידע מסוים.

קובצי Cookie הם קבצים עם כמות קטנה של נתונים, אשר עשויים לכלול מזהה ייחודי אנונימי. קובצי Cookie נשלחים לדפדפן שלך מאתר אינטרנט ומאוחסנים במכשיר שלך. טכנולוגיות מעקב המשמשות גם הן אלומות, תגים וסקריפטים לאיסוף ולעקוב אחר מידע וכדי לשפר ולנתח את השירות שלנו.

תוכל להורות לדפדפן שלך לסרב לכל קובצי ה- Cookie או לציין מתי קובץ cookie נשלח. עם זאת, אם אינך מקבל קובצי cookie, ייתכן שלא תוכל להשתמש בחלקים של השירות שלנו.

דוגמאות לקובצי cookie שאנו משתמשים בהם:

  • עוגיות מושב. We use Session Cookies to operate our Service.
  • עוגיות מועדפות. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.
  • עוגיות אבטחה. We use Security Cookies for security purposes.

שימוש בנתונים

HGR Industrial Surplus uses the collected data for various purposes:

  • כדי לספק ולשמור על השירות שלנו
  • כדי להודיע ​​לך על שינויים בשירות שלנו
  • כדי לאפשר לך להשתתף בתכונות אינטראקטיביות של השירות שלנו כאשר אתה בוחר לעשות זאת
  • כדי לספק תמיכת לקוחות
  • כדי לאסוף ניתוח או מידע בעל ערך כדי שנוכל לשפר את השירות שלנו
  • כדי לפקח על השימוש בשירות שלנו
  • כדי לזהות, למנוע ולטפל בבעיות טכניות
  • כדי לספק לך חדשות, מבצעים מיוחדים ומידע כללי על מוצרים, שירותים ואירועים אחרים שאנו מציעים, הדומים לאלה שכבר רכשת או שאלת עליהם, אלא אם בחרת שלא לקבל מידע זה

בסיס משפטי לעיבוד נתונים אישיים תחת תקנה כללית להגנה על נתונים (GDPR)

If you are from the European Economic Area (EEA), HGR Industrial Surplus legal basis for collecting and using the personal information described in this Privacy Policy depends on the Personal Data we collect and the specific context in which we collect it.

HGR Industrial Surplus may process your Personal Data because:

  • אנחנו צריכים לעשות איתך חוזה
  • נתת לנו רשות לעשות זאת
  • The processing is in our legitimate interests and it’s not overridden by your rights
  • לקיים את החוק

שימור נתונים

HGR Industrial Surplus will retain your Personal Data only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use your Personal Data to the extent necessary to comply with our legal obligations (for example, if we are required to retain your data to comply with applicable laws), resolve disputes, and enforce our legal agreements and policies.

HGR Industrial Surplus will also retain Usage Data for internal analysis purposes. Usage Data is generally retained for a shorter period of time, except when this data is used to strengthen the security or to improve the functionality of our Service, or we are legally obligated to retain this data for longer time periods.

Transfer of Data

המידע שלך, כולל נתונים אישיים, עשוי להיות מועבר אל ומתחזק על מחשבים הממוקמים מחוץ למדינה, למחוז, למדינה או לסמכות שיפוטית אחרת שבה חוקי הגנת הנתונים עשויים להיות שונים מאלה שבסמכות השיפוט שלך.

If you are located outside United States and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to United States and process it there.

הסכמתך למדיניות פרטיות זו ואחריה הגשתך של מידע זה מייצגת את הסכמתך להעברה זו.

HGR Industrial Surplus will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organization or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure of Data

Disclosure for Law Enforcement

Under certain circumstances, HGR Industrial Surplus may be required to disclose your Personal Data if required to do so by law or in response to valid requests by public authorities (e.g. a court or a government agency).

דרישות משפטיות

HGR Industrial Surplus may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • כדי לעמוד בהתחייבות משפטית
  • To protect and defend the rights or property of HGR Industrial Surplus
  • כדי למנוע או לחקור את העיוול האפשרי בקשר לשירות
  • כדי להגן על הבטיחות האישית של משתמשי השירות או הציבור
  • כדי להגן מפני אחריות משפטית

Security of Data

האבטחה של הנתונים שלך חשובה לנו, אבל זכור כי אין שיטה של ​​שידור דרך האינטרנט, או שיטת אחסון אלקטרוניים הוא 100% מאובטח. בעוד אנו שואפים להשתמש באמצעים מקובלים מבחינה מסחרית כדי להגן על הנתונים האישיים שלך, אנחנו לא יכולים להבטיח את הביטחון המוחלט שלה.

“Do Not Track” Signals Under California Online Privacy Protection Act (CalOPPA)

We do not support Do Not Track (“DNT”). Do Not Track is a preference you can set in your web browser to inform websites that you do not want to be tracked.

You can enable or disable Do Not Track by visiting the Preferences or Settings page of your web browser.

זכויות ההגנה על נתונים תחת תקנה כללית להגנה על נתונים (GDPR)

If you are a resident of the European Economic Area (EEA), you have certain data protection rights. HGR Industrial Surplus aims to take reasonable steps to allow you to correct, amend, delete, or limit the use of your Personal Data.

אם ברצונכם לקבל מידע אישי לגבינו, ואם ברצונכם להסיר אותו מהמערכות שלנו, אנא צרו עמנו קשר.

בנסיבות מסוימות, יש לך את הזכויות הבאות להגנה על נתונים:

  • The right to access, update or to delete the information we have on you. Whenever made possible, you can access, update or request deletion of your Personal Data directly within your account settings section. If you are unable to perform these actions yourself, please contact us to assist you.
  • זכות התיקון. You have the right to have your information rectified if that information is inaccurate or incomplete.
  • הזכות להתנגד. You have the right to object to our processing of your Personal Data.
  • זכות ההגבלה. You have the right to request that we restrict the processing of your personal information.
  • הזכות לניידות נתונים. You have the right to be provided with a copy of the information we have on you in a structured, machine-readable and commonly used format.
  • הזכות לסגת הסכמה. You also have the right to withdraw your consent at any time where HGR Industrial Surplus relied on your consent to process your personal information.

לידיעתך, אנו עשויים לבקש ממך לאמת את זהותך לפני שתגיב לבקשות כאלו.

יש לך זכות להתלונן בפני רשות להגנת נתונים על האוסף והשימוש בנתונים האישיים שלך. לקבלת מידע נוסף, פנה לרשות המקומית להגנת נתונים באזור הכלכלי האירופי (EEA).

ספקי שירות

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service (“Service Providers”), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.

לצדדים שלישיים אלה יש גישה לנתונים האישיים שלך רק כדי לבצע את המשימות האלה בשמנו ומחויבים לא לגלות או להשתמש בה לכל מטרה אחרת.

Analytics

אנו עשויים להשתמש ספקי שירות של צד שלישי כדי לפקח ולנתח את השימוש בשירות שלנו.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics הוא שירות לניתוח פעילויות אינטרנט שמציע Google, שעוקב אחר התנועה באתר ומדווח עליו. Google משתמשת בנתונים שנאספו כדי לעקוב אחר השימוש בשירות שלנו ולפקח עליו. נתונים אלה משותפים לשירותי Google אחרים. Google עשויה להשתמש בנתונים שנאספו כדי להתאים אישית את המודעות של רשת הפרסום שלה.

    תוכל לבטל את הצטרפותך לשירות שלך ב- Google Analytics על ידי התקנת התוסף לדפדפן לביטול שליחת מידע ל- Google Analytics. התוסף מונע מ- Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js ו- dc.js) לשתף מידע עם Google Analytics על פעילות הביקורים.

    For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

שיווק מחדש התנהגותי

HGR Industrial Surplus uses remarketing services to advertise on third party websites to you after you visited our Service. We and our third-party vendors use cookies to inform, optimize and serve ads based on your past visits to our Service.

קישורים לאתרים אחרים

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party’s site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

אין לנו כל שליטה על התוכן, מדיניות הפרטיות או הפרקטיקות של אתרים או שירותים של צד שלישי.

Children’s Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 (XCHARXChildrenXCHARX).

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your child has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Changes to This Privacy Policy

אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות שלנו מעת לעת. אנו נודיע לך על כל שינוי על ידי פרסום מדיניות הפרטיות החדשה בדף זה.

We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the “effective date” at the top of this Privacy Policy.

מומלץ לעיין במדיניות פרטיות זו מעת לעת עבור כל שינוי. שינויים במדיניות פרטיות זו יעילים כאשר הם מפורסמים בדף זה.

צור קשר

אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו, צור איתנו קשר:

  • By email: marketing@hgrinc.com
  • By phone number: 216-486-4567
  • By mail: 20001 Euclid Ave, Euclid, Ohio 44117 c/o Marketing Department

איש קשר (שם של נציג מכירות)








השם שלך*
כתובת הדוא"ל שלך*
אשר את כתובת הדואר האלקטרוני שלך*
מספר הטלפון שלך
שם החברה
מספר פריט
ההודעה שלך*

איש קשר (שם של נציג מכירות)








השם שלך*
כתובת הדוא"ל שלך*
אשר את כתובת הדואר האלקטרוני שלך*
מספר הטלפון שלך
שם החברה
מספר פריט
ההודעה שלך*